Поглед назад към 2011

Така. Една мечта е изпълнена. Външният вид на Русенската опера отговаря на нивото ѝ. Сега остава да направим нещо и за интериора. Също и Домът на Русенска филхармония. Имаме обещан ремонт! Да видим!

Малко ми съсипа живота нашият премиер с непрекъснатите промени в плановете си за Русе. Изгорях и с няколко самолетни билета. Но в крайна сметка си струваше! Хей – погледнете я само как свети отвън! Като в приказките! Това е Русенската опера!

Справихме се и с предизвикателствата на новия бюджет. Бях на косъм да се откажа, особено в началото на годината. Но успяхме!

Имаше емоции и в личен план в София. С Филхармонията изсвирихме симфонията на Цезар Франк. Признавам, мечтаех да я направя с тях. Щастлив. Но това са по-скоро от онези мигове, леко встрани от реалността, чието съществуване е, за да ти дадат силите да продължиш по своя си път. Който рано или късно ще ме отведе дотам. Да видим само, кога ще ми повярва националният директор. Но за там не бързам…

Е, сега продължаваме напред! Бъдещето е пълно с идеи (или поне главата ми е пълна с идеи за бъдещето)! Ще ги разгръщаме бавно, за да не изплашим хората 😊

Честита нова визия на Русенската опера и Честита Нова 2012 Година!

Related Posts

Поглед назад към 2019

Поглед назад към 2018

Поглед назад към 2017

Поглед назад към 2016

Поглед назад към 2015

Поглед назад към 2014

Поглед назад към 2013

Поглед назад към 2012

Поглед назад към 2010

Categories

  • За мен
  • Музикален кът
  • От мен